Rafting u Hrvatskoj

Rafting u Hrvatskoj
Rafting u Hrvatskoj
Rafting u Hrvatskoj
Rafting u Hrvatskoj
Rafting u Hrvatskoj
Rafting u Hrvatskoj
  • Rafting u Hrvatskoj
  • Rafting u Hrvatskoj
  • Rafting u Hrvatskoj
  • Rafting u Hrvatskoj
  • Rafting u Hrvatskoj
  • Rafting u Hrvatskoj

Rafting na Kupi

Rijeka Kupa u svom toku krasi Gorski kotar koji će nas obogatiti i mogućnošću raftinga na toj divnoj kraškoj rijeci. Rafting na rijeci Kupi prilagođen je svima, od obitelji s djecom do zahtjevnih avanturista. Rafting kreće iz Broda na Kupi koji je udaljen sat vremena vožnje od Rijeke. Rafting vas vodi veslajući kroz čistu zelenu rijeku do okolnih pješčanih i šljunčanih riječnih plaža te dodatno možete uživati u kupanju i sunčanju.

Rafting na Zrmanji

Ova prekrasna krška rijeka i njene sedrene barijere, prekrasni vodopadi, veličanstveni kanjoni i prozirno čista voda idealni su za neodoljivu avanturu raftinga na rijeci Zrmanji. Budući da rijeka Zrmanja u proljeće i jesen nabuja, rafting tada pruža posebno iskustvo, a u ljetnim mjesecima rijeka je mirna, ali ne i manje zanimljiva. Do Zrmanje možete doći iz Pakoštana, Zadra i Biograda do Kaštela Žegarskog u blizini Obrovca, a imate oko sat i pol vremena vožnje.

Rafting na Cetini

"Zelena" dalmatinska rijeka i njezin veličanstveni kanjon, guste šume koje krase obalu Cetine, mlinovi na rijeci i špilje oduševit će vas i uvesti u čaroliju ove predivne rijeke. Rafting na Cetini pogodan je za širok spektar posjetitelja, od djece s 12 godina do zahtjevnih avanturista, ali je uvjet da su svi plivači. Ono što je posebno na ovom raftingu je to što ćete moći istražiti špilje, moći ćete skakati sa stijena, brćkati se ispod vodopada i piti izvorsku vodu. Blizina Makarske i Splita osigurava veliku posjećenost Penšice, odakle tura kreće.

Rafting na Dobri

70 km od Zagreba, na cesti Zagreb – Karlovac – Duga Resa, u blizini mjesta Zvečaj možete se upustiti u neponovljivu avanturu raftinga. U profesionalnim čamcima za rafting može se smjestiti deset ljudi, a svaki čamac dobiva skipera zaduženoga za sigurnost posade. Svi članovi posade dobivaju kacigu, veslo i prsluk za plivanje, a na brodu postoji vodonepropusna vreća za fotoaparate kojima ćete zasigurno htjeti zabilježiti prekrasnu prirodu rijeke Dobre, ali i iskustvo raftinga.

Rafting na Mrežnici

Rijeka Mrežnica osim raftinga nudi kajak i plovidbu kanuom. Da biste se odlučili što vam najbolje odgovara savjetujemo vam da se okušate u vožnji sva tri plovila. Osim svladavanja slapova od Zvečaja do Generalskog stola kupanje u čistoj zelenoj vodi Mrežnice sastavni je dio izleta. Rijeka Mrežnica oduševit će vas svojom predivnom prirodom i zauvijek vam se urezati u pamćenje.

Rafting na Uni

Rafting na rijeci Uni poseban je doživljaj. Rijeka Una nudi slapove i do 20 m za avanturiste i sve željne adrenalina, ali i mirne dionice za obitelji s djecom ili one koji žele uživati u predivnoj prirodi. Na Uni su vam dostupne tri etape raftinga, za početnike – rafting etapa R2 Kostela, za adrenalin zahtjevne – rafting etapa Štrbački Buk i za adrenalinsku zabavu – rafting etapa R3 Kostela. Prekrasna priroda i čista zelena voda ostavit će vas bez daha.

Newsletter prijava

Unesite e-mail za dobivanje naših novosti

Partner HrvatskaApartmani.HR

Hrvatska apartmani

Izrada internet stranica WEB Marketing - Upravljanje internet stranicama EasyEdit CMS