Oglašavanje apartmana na internetu

Skoro svi iznajmljivači privatnog smještaja u Hrvatskoj su već upoznati sa činjenicom da bez oglašavanja apartmana na interenetu će vrlo teško popuniti sezonu, a o ostalim mjesecima u godini da i ne govorimo. Međutim, još uvijek postoje situacije nedovoljnog oglašavanja apartmana i oglašavanja apartmana koje nije ciljano. Pod ciljano oglašavanje apartmana se podrazumijeva da nećete dobiti goste iz Njemačke ako niste oglašeni na Njemačkom tržištu, odnosno kako mi to volimo reći na google.de

Istraživanja pokazuju da su najbrojniji gosti u privatnom smještaju po broju noćenja i dolazaka u Hrvatsku, osim Hrvata, su Njemci, Slovenci, Austrijanci, Česi, Talijani, Poljaci i Slovaci (Institut za turizam, 2012). Mi možemo očekivati i neke druge goste, ali najviše ćemo profitirati ako se oglašavamo u državama čiji gosti broje naviše dolazaka u Hrvatsku. Na osnovu istraživanja Instituta za turizam te na osnovu podataka Državnog zavoda za statistiku odlučili smo vam ponuditi ciljano oglašavanje u sljedećim državama:
UNESI OGLAS

Oglašavanje apartmana u Njemačkoj i Austriji

Kako su Njemci najbrojniji gosti u Hrvatskoj po broju noćenja smatramno da oglašavanje apartmana u Njemačkoj je uistinu neophodno te vas u Njemačkoj oglašavamo na stranici Vip-Ferienwohnungen.de (Institut za turizam, 2012). Zanimljiv je i podatak da Njemci se prosječno borave na odmoru u Hrvatskoj 7,7 dana (Institut za turizam, 2012). Ne zaboravimo da Njemci su česti gosti već od Uskrsa i obično u travnju, svibnju, lipnju i rujnu većinom na cestama viđamo Njemačke registracije. Šta nam to govori?

Oglašavanje apartmana u Sloveniji

Slovenci su po broju noćenja u Hrvatskoj odmah iza Njemaca, te je oglašavanje apartmana u Sloveniji neizostavno a naša ponuda uključuje oglašavanje apartmana na Slovenskoj stranici Vip-Apartmaji.si (Institut za turizam, 2012). Prosječan boravak Slovenaca u Hrvatskoj je 6,1 dan (Institut za turizam, 2012). Slovenci su naši susjedi i vrlo česti gosti kad god imaju neke praznike, a ne samo u sezoni. Ponajviše nam popune Uskršnje praznike, Praznik rada 01.05. jer imaju 2 neradna dana, a oni sa malom djecom koja ne idu u školu većinom dolaze u rujnu, što zbog niskih cijena, što zbog blizine i nižih temperatura.

Oglašavanje apartmana u Italiji

Do 2011.godine su Talijani bili treći po broju noćenja u Hrvatskoj, a već u 2012.godini su tek peti (Institut za turizam, 2012). Svi iznajmljivači jako vole Talijane za goste, a pogotovo ugostitelji, jer kažu da dobro potroše. Međutim recesija je učinila svoje, a na nama je da znatno više oglašavamo apartmane u Italiji kako bi privukli što više gostiju. U Italiji oglašavamo apartmane na talijanskoj stranici Vip-Appartamenti.it. Prije su nam Talijani punili kolovoz, a danas ih često ugostimo i u rujnu te za vjerske praznike u svibnju i lipnju.

Oglašavanje apartmana u Poljskoj

Od 2008.godine Poljaci su kontinuirano šesti po broju ostvarenih noćenja u Hrvatskoj i jedna od rijetkih zemalja koje razdoblje recesije nije jako pogodilo(Institut za turizam, 2012). Oglašavanje apartmana u Poljskoj radimo na Poljskoj internet stranici Vip-Apartamenty.pl. Prosječan boravak Poljaka u Hrvatskoj je 6,3 dana (Institut za turizam, 2012). Kod Poljaka nema pravila u kojem mjesecu dolaze na odmor u Hrvatsku, česti su gosti tokom cijele godine.

Oglašavanje apartmana u Slovačkoj

Odmah iza Poljaka, dolaze nam i Slovaci kao česti gosti koji vole ljetovanje u Hrvatskoj. Oglašavanje apartmana u Slovačkoj radimo na Slovačkoj internet stranici Vip-Apartmany.sk. Prosječan boravak Slovaka u Hrvatskoj je 6,8 dana (Institut za turizam, 2012). Ponajviše dolazaka je zabilježeno u drugoj polovini lipnja i prvoj polovini srpnja.

Oglašavanje apartmana u Hrvatskoj

Ako bi gledali ukupan broj noćenja svih turista u Hrvatskoj, onda bi Hrvati zauzeli četvrto mjesto, odmah iza Njemaca, Slovenaca i Austrijanaca (Institut za turizam, 2012). Oglašavanje apartmana u Hrvatskoj nam je i najbitnije, jer ipak novac koji smo odvojili za godišnji odmor ostaje u našoj zemlji, ali mi smo i gosti koji ćesto proljeće i jesen idemo na vikende, za novogodišnje i Uskršnje praznike također volimo otići na more, a i mi smo zemlja koja ima najviše neradnih dana.
Malo šale ne škodi, a mi vas u Hrvatskoj oglašavamo na stranici Vip-Apartmani.hr

Ako vam se sviđa naš način razmišljanja, odgovaraju vam uvijeti oglašavanja, ne preostaje vam ništa nego unijeti oglas i narednih 12 mjeseci odgovarati gostima na upite koji vam pristižu sa navedenih 20 Internet stranica!
UNESI OGLAS

Newsletter prijava

Unesite e-mail za dobivanje naših novosti

Partner HrvatskaApartmani.HR

Hrvatska apartmani

Izrada internet stranica WEB Marketing - Upravljanje internet stranicama EasyEdit CMS