Naš tim

Naš tim čine stručnjaci u područiju marketinga, informatičkih znanosti i lingvistike (prevoditelji). VIP-apartmani.hr ukupno imaju 23 suradnika, neki su direktno zaposleni, a neki za VIP-apartmani.hr rade kao direktni parneri.

Cilj naših djelatnika i suradnika je maksimalno pojednostaviti gostima pronalazak odgovarajućeg smještaja u Hrvatskoj i spojiti gosta direktno sa iznajmljivačem. Također nam je vrlo bitno da naši iznajmljivači budu također zadovoljni uslugom koju im pružamo, a da bi to ostvarili svakodnevno radimo na poboljšanju kvalitete usluge kroz prijedloge i sugestije koje nam iznesu, a i uvijek smo im na raspolaganju, bilo da nas kontaktiraju mailom ili telefonom. Dodatno nastojimo upoznavati naše iznajmljivače o novostima vezanim uz zakone, koji se svakodnevno mjenjaju, te im pomoći da rade u skladu sa istima.
Smatramo da je najbitnije osluškivati tržište, prilagoditi se našim gostima i našim iznajmljivačima, a sve u svrhu promocije Hrvatskog turizma u zemlji i inozemstvu.

Dragi naši gosti i iznajmljivači, pišite nam jer svaka sugestija i kometar su dobro došli i nastojati ćemo se maksimalno potruditi da u dogledno vrijeme implementiramo ono što tražite. Zahvaljujemo vam se što koristite naše stranice za rezervaciju smještaja u Hrvatskoj i za promociju svojih smještajnih kapaciteta!

Naziv i sjedište tvrtke:

ADMIN obrt, Vl.Marina Nogalo
Marinci 68, 35000 Slavonski Brod, Hrvatska
OIB: 68675179764

Nazivi naših internet stranica za oglašavanje privatnog smještaja:

www.vip-apartmani.hr
www.vip-apartmaji.si
www.vip-appartamenti.it
www.vip-ferienwohnungen.de
www.vip-apartamenty.pl
www.vip-apartmany.sk

www.hrvatskaapartmani.hr
www.apartments385.com
www.hrvaskaapartmaji.si
www.horvatorszagapartmanok.hu
www.croaziavacanza.it
www.ferienwohnungkroatien24.de
www.chorwacja-wczasy.com.pl
www.apartmany385.cz
www.croatiaapartamente.ro
www.kroatieappartementen.nl
www.horvatiaapartamenti.ru
www.croatieappartements.fr
www.chorvatskoapartmany.sk

Newsletter prijava

Unesite e-mail za dobivanje naših novosti

Partner HrvatskaApartmani.HR

Hrvatska apartmani

Izrada internet stranica WEB Marketing - Upravljanje internet stranicama EasyEdit CMS