Najljepše šljunčane plaže u Hrvatskoj

Najljepše šljunčane plaže u Hrvatskoj
Najljepše šljunčane plaže u Hrvatskoj
Najljepše šljunčane plaže u Hrvatskoj
Najljepše šljunčane plaže u Hrvatskoj
Najljepše šljunčane plaže u Hrvatskoj
Najljepše šljunčane plaže u Hrvatskoj
  • Najljepše šljunčane plaže u Hrvatskoj
  • Najljepše šljunčane plaže u Hrvatskoj
  • Najljepše šljunčane plaže u Hrvatskoj
  • Najljepše šljunčane plaže u Hrvatskoj
  • Najljepše šljunčane plaže u Hrvatskoj
  • Najljepše šljunčane plaže u Hrvatskoj

Šljunčane plaže u Istri

Plaža 'Ambrela' u Puli

U blizini Pule nalazi se plaža Ambrela, na samom ulazu u turističku zonu Verudela, plažu krasi Plava zastava. Postepeni ulaz u more idealan je za obitelji s djecom, a sigurnost plaži daje i to što ju nadgledaju spasioci i što je ograđen prostor za kupanje. Na plaži možete iznajmiti ležaljke i suncobrane te pedaline, jet ski ili se okušati u vožnji na banani i tubi. Djeci je dostupno dječje igralište, iceberg, trampolin i zabavni park. Na plaži se nižu kafići, restorani, fast foodovi tako da ćete se moći okrijepiti.

Plaža ' Sol Polynesia' samo 2km od Umaga

U naselju Katoro nalazi se plaža Sol Polynesia udaljena 2 km od Umaga. Plažu krasi Plava zastava. Posebnost plaže Sol Polynesia je blizina dva bazena okružena travnatim terenima pogodnima za igranje nogometa i badmintona. Na plaži možete uživati u baru i restoranu. Postepeni ulaz u more idealan je za obitelji s djecom, a invalidima je također osiguran prilaz u more. Od sportskih aktivnosti možete zaigrati odbojku na pijesku, tenis, picigin, stolni tenis i mini golf. Na plaži možete iznajmiti suncobran i ležaljku, dostupni su vam tuševi i kabine za presvlačenje.

Gradsko kupalište Poreč u Poreču

plaža porečKilometar južno od centra Poreča nalazi se Gradsko kupalište Poreč koje krasi Plava zastava. Plažu nadgledaju spasioci, a prilazi moru invalidima također su osigurani. Fini sitni šljunak i postepeni ulazak u more idealan je za obitelji s djecom, ali za ljubitelje picigina. Na plaži možete igrati odbojku i vaterpolo, a osvježiti se možete u okolnim kafićima. Na plaži možete iznajmiti ležaljku i suncobran te su vam dostupni tuševi. Oni hrabri mogu se okušati u skijanju na vodi i unajmiti rekvizite za sportove na vodi.

Šljunčane plaže na Kvarneru

Plaža 'Sunčana uvala' samo 5min vožnje od Malog Lošinja

U Sunčanoj uvali u blizini Malog Lošinja nalazi se istoimena plaža Sunčana uvala. Plažu krasi Plava zastava. Na plaži možete iznajmiti suncobrane i ležaljke, dostupni su vam tuševi, kabine za presvlačenje, toalet, trgovina sa namirnicama i trgovina sa opremom za vodene sportove. Postepeni ulaz u more idealan je za obitelji s djecom, a svi ljubitelji aktivnosti mogu se okušati u vožnji jet skija, odbojci na pijesku, tenisu, vožnji pedalini, skijanju na vodi i jedrenju. Na plaži su vam dostupni kafići i restorani.

'Vela plaža' u Baškoj na otoku Krku

Na južnom dijelu otoka Krka nalazi se nadaleko poznato turističko središte Baška i njena Vela plaža nagrađena Plavom zastavom. Plaža je idealna za obitelji s djecom zbog svoga blagog i postepenog ulaza u more. Na plaži su vam dostupni tuševi, kabine za presvlačenje, iznajmljivanje suncobrana i ležaljki. Djeca mogu uživati u zabavnom parku, icebergu, aguaganu, trampolinu, toboganu i dječjem igralištu, a odrasli se mogu okušati u jet skiju, parasailingu, vožnji na banani i tubama, skijanju na vodi, ronjenju i jedrenju. Okolni kafići i restorani imaju bogatu i raznovrsnu ponudu.

U Opatiji plaža 'Slatina'

Opatija – grad s najdužom turističkom tradicijom u Hrvatskoj i njegova plaža Slatina idealno su se uklopile u secesijska pročelja koja ju okružuju. Plaža se nalazi u samom centru Opatije, a betonirane ploče savršena su mjesta za postaviti ležaljku i uživati u moru i suncu. Plaža ima dobar pristup moru i krasi ju Plava zastava. Veliki izbor kafića i restorana uz plažu te borova šuma oko plaže nude vam osvježenje i opuštanje. Plaža živi i noću kada se na njoj odvijaju razna kulturno – zabavna zbivanja.

Plaža 'Kačjak' u Dramlju pokraj Crikvenice

plaža kačjak dramaljU blizini Crikvenice, u malom turističkom mjestu Dramlju nalazi se plaža Kačjak. Blagi ulaz u more plažu čini idealnom za obitelji s djecom, a sigurnost osigurava spasilačka služba. Na plaži možete iznajmiti pedaline, suncobran i ležaljke, a dostupni su vam tuševi i kabine za presvlačenje te toalet. Na plaži možete igrati odbojku na pijesku, mini golf i stolni tenis. U okolini plaže nalaze se kafići, slastičarnica, palačinkarnica i restorani u kojima možete uživati u domaćim specijalitetima. U sklopu parka su brojne trim staze.

Šljunčane plaže u Dalmaciji

'Plava plaža' u Vodicama

U jednoj od najatraktivnijih turističkih destinacija Vodicama nalazi se 4 km duga plaža pod nazivom Plava plaža, a krasi ju Plava zastava. Svojim blagim i postepenim ulazom u more plaža je idealna za obitelji s djecom. Na plaži možete iznajmiti suncobrane, ležaljke, dostupni su vam tuševi, kabine za presvlačenje, kiosk, toalet, trgovina s namirnicama i opremom za vodene sportove. Brojne aktivnost su dostupne i za djecu i za odrasle, a u poznatom Hookah baru zabava traje do ranih jutarnjih sati. Zabaviti se možete igrajući odbojku, jedreći, vozeći se tubi ili banani, parasailingom, jet skijem i mnogim drugim aktivnostima.

Plaža 'Punta rata' u Brelima na makarskoj rivijeri

Na makarskoj rivijeri u turistički atraktivnom središtu Brelima nalazi se plaža Punta rata koju krasi Plava zastava. Prekrasan okrugli kamen i toplo more savršen su izbor za obitelji s djecom. Na plaži možete iznajmiti suncobrane i ležaljke, a dostupni su vam tuševi i toalet. Osvježiti se možete u kafićima, restoranima, slastičarnicama i barovima na plaži. Svi kojima kupanje i sunčanje nije dovoljno mogu se okušati u odbojci na pijesku, tenisu, jet skiju, parasailingu, malom nogometu, vožnji na banani ili tubi ili si iznajmiti pedalinu.

U Dubrovniku plaža 'Bellevue'

plaža bellevue dubrovnikU stjenovitom zaljevu našega bisera turizma Dubrovnika i ispod istoimenog hotela nalazi se plaža Bellevue. Budući da se smjestila između stjenovitih litica hlad ju prekrije u rano poslijepodne tako da za uživanje u suncu savjetujemo odlazak prijepodne ili u rano poslijepodne. Na plaži možete iznajmiti ležaljke, suncobrane, pedaline i jet ski te se možete osvježiti u obližnjim kafićima i restoranima. Atrakcija ove plaže je natjecanje iz amaterskoga vaterpola "divlja liga" koja se organizira sredinom ljeta, a posjeti ju i preko 30 000 ljudi.

Plaža 'Zlatni Rat' u Bolu na otoku Braču

Na južnoj obali otoka Brača, u Bolu, nalazi se plaža Zlatni rat – simbol hrvatskoga turizma. Posebnost ove plaže je šljunčani rt (rat) koji se pruža okomito oko 500 m u čisto i prozirno more, a svoj oblik mijenja pod utjecajem vjetrova i valova. Zbog povoljnih vjetrova na plaži postoji škola surfanja, a škola ronjenja zove vas istražiti atraktivno podmorje. Na plaži se možete osvježiti u kafićima i restoranu, a zabava se nastavlja do kasno u noć. Zbog svojih atraktivnih sadržaja plaža je pogodna i za obitelji s djecom, samce, avanturiste te mlade ljude željne provoda i zabave.

Newsletter prijava

Unesite e-mail za dobivanje naših novosti

Partner HrvatskaApartmani.HR

Hrvatska apartmani

Izrada internet stranica WEB Marketing - Upravljanje internet stranicama EasyEdit CMS