Hrvatska FKK – nudističke plaže

Hrvatska FKK – nudističke plaže
Hrvatska FKK – nudističke plaže
Hrvatska FKK – nudističke plaže
Hrvatska FKK – nudističke plaže
Hrvatska FKK – nudističke plaže
Hrvatska FKK – nudističke plaže
  • Hrvatska FKK – nudističke plaže
  • Hrvatska FKK – nudističke plaže
  • Hrvatska FKK – nudističke plaže
  • Hrvatska FKK – nudističke plaže
  • Hrvatska FKK – nudističke plaže
  • Hrvatska FKK – nudističke plaže

FKK plaža 'Konversada' u blizini Vrsara

Južno od Vrsara, na ulazu u Limski kanala nalazi se nudistička plaža Konversada s istoimenim autokampom i turističkim naseljem. Ovisno volite li pješčanu, stjenovitu ili betoniranu plažu, ovdje imate mogućnost uživati na sve tri vrste. Plaža je nagrađena Plavom zastavom i nudi veliki izbor popratnih sadržaja i za djecu i za odrasle.

Otok Rab – plaža 'Sahara' u Loparu

U Loparu na otoku Rabu, nedaleko od nadaleko poznate loparske Rajske plaže nalazi se nudistička plaža Sahara. Do plaže možete doći pješice označenom stazom ili čamcem. Plaža je pješčana, a bujno zelenilo oko plaže osigurava ugodnu hladovinu. Plaža ne nudi nikakve sadržaje, osim brodića koji vam na plažu dovozi voće, piće i hranu.

FKK kamp 'Monsena' kod Rovinja

fkk plaža monsena rovinjPlaža kampa Monsena smještenog nedaleko od Rovinja nudi sve posebnosti jednog nudističkoga kampa. Plaža Monsena poznata je kao jedna od najpopularnijih gay plaža u Europi. Ako „brijete“ na „swing“ sa svojom polovicom, onda će vas oduševiti plaža Monsena.

Nudističke plaže na otoku Krku

FKK Njivice

U istoimenom kampu u Njivicama na otoku Krku, 12 km od Krčkog mosta, nalazi se divlja nudistička plaža Njivice. Na pet kilometara plaže možete uživati u desetak šljunčanih plaža.

FKK Rajska plaža u Malinskoj

Nudistička plaža u Malinskoj poznatija pod nazivom Rajska plaža. Do plaže dolazite kamenom šetnjicom, a budući da na plaži i šetnjici nema nikakvih popratnih sadržaja preporučujemo vam da si ponesete potrebne stvari sa sobom.

FKK Plaža 'Konobe' u Punatu

3 km od Punata na otoku Krku nalazi se nudistička plaža Konobe i istoimeni kamp. Kamp i plaža nude mnoge sadržaje tako da se slobodno možete opustiti i uživati u ljepoti mora i hladu oko plaže. Plaža je šljunčana i nagrađena je Plavom zastavom.

FKK Plaža 'Bančuluka' u Baškoj

U blizini Baške na otoku Krku nalazi se nudistička plaža i istoimeni kamp Bančuluka. Plaža je šljunčana i okružena je hladovinom borova. Blizina kampa omogućuje zabavne sadržaje, te restoran i trgovinu.

FKK plaža 'Iza Andrije' u Tisnom na Murteru

fkk plaža iza andrije tisno otok murterPlaža Iza Andrije dobila je po ime po crkvici sv. Andrije iza koje se nalazi. Na plažu u Tisnom se dolazi šetnjom kroz borovu šumu. Plaža je okružena hladovinom stoljetnih borova, tako da ćete osvježenje pronaći i na plaži, a ne samo u kristalno čistom moru.

Nudističke plaže na otoku Hvaru

FKK plaža 'Jerolim'

Plaža sveti Jerolim je na istoimenom otoku nadomaok otoka Hvara u arhipelagu hvarskih Paklenih otoka. CNN je plažu Jerolim izabrao za nudističku destinaciju broj 1 u svijetu. Kristalno čisto more, stjenovita obala i hladovina borova zovu vas da se uvjerite.

FKK plaža 'Stipanska'

Na otočiću Marinkovac koji je jedan od Paklenih otoka nalazi se nudistička plaža Stipanska. Do plaže možete doći taxi brodom ili privatnim čamcem sa otoka Hvara. Plaža je šljunčana i stjenovita, a za razliku od ostalih nudističkih na plaži postoje tuševi, trgovina i restoran.

FKK plaža u Makarskoj – 'Nugal'

Kroz Park Osejeva doći ćete do plaže Nugal na makarskoj rivijeri, u blizini Tučepa. Na plaži nema popratnih sadržaja pa si sve potrebno morate ponijeti sa sobom. Plaža je šljunčana i pruža privatnost te mogućnost uživanja u suncu i moru.

U Brelima FKK plaža Vrulja

fkk plaža vruljaU blizini Brela, na makarskoj rivijeri nalazi se nudistička šljunčana plaža Vrulja. Na plaži nema popratnih sadržaja osim hlada borova. Pristup do plaže nije baš jednostavan, zbog litica kojima je okružena pa vam je najjednostavnije na plažu doći brodicom iz Brela ili iz Piska.

Nudističke plaže u Dubrovniku

FKK plaža 'Proizd'

Na ulazu u Velu Luku na otoku Korčuli nalazi se otočić Proizd sa svojom predivnom šljunčanom i stjenovitom nudističkom plažom. Bijeli obluci pružaju nevjerojatne tirkizne prizore mora. Cijeli otok osim zapadnoga dijela nudistički je raj.

FKK plaža 'Lokrum'

fkk plaža lokrum dubrovnikNa južnom dijelu otoka Lokruma nalazi se nudistička plaža. Plaža je udaljena svega 5 minuta hoda od pristaništa. Lokrum nudi osim nudističke plaže i osamljene stijene na kojima možete uživati u miru i privatnosti. U središtu otočića se nalazi restoran, a brodicom iz Dubrovnika osiguran je prijevoz više puta dnevno.

FKK plaža 'Plat'

Dvanaest kilometara južno od Dubrovnika skrivena stijenama nalazi se šljunčana nudistička plaža Plat koja vam osigurava bijeg od gužve i privatnost. U blizini plaže nalaze se tuševi i restoran koji će vas osvježiti za vrijeme ljetnih vrućina.

Newsletter prijava

Unesite e-mail za dobivanje naših novosti

Partner HrvatskaApartmani.HR

Hrvatska apartmani

Izrada internet stranica WEB Marketing - Upravljanje internet stranicama EasyEdit CMS