Biciklizam u Hrvatskoj

Biciklizam u Hrvatskoj
Biciklizam u Hrvatskoj
Biciklizam u Hrvatskoj
Biciklizam u Hrvatskoj
Biciklizam u Hrvatskoj
Biciklizam u Hrvatskoj
  • Biciklizam u Hrvatskoj
  • Biciklizam u Hrvatskoj
  • Biciklizam u Hrvatskoj
  • Biciklizam u Hrvatskoj
  • Biciklizam u Hrvatskoj
  • Biciklizam u Hrvatskoj

Biciklističke staze u Istri

U Istri postoje brojne biciklističke staze koje vas vode kroz pitoreskni kraj o kome svjedoče legende ovoga kraja.
Na području Umaga i Novigrada provezite se brojnim biciklističkim stazama kao što su Blago umaške rivijere, Stazama istarske malvazije, Rivijerom ukusa i tradicije i dr. Na području Poreča, Rovinja, Labina i Rabca također su vam dostupne brojne biciklističke staze kao što su 15. etapa Giro d' Italia, Staza sv. Eufemije, Staza Bistrooke Lucije i druge, a u Vrsaru provozajte se Casanovinom stazom. Osim uz obalu i oko nje Istra nudi i biciklističke staze u unutrašnjosti koje će vam još bolje dočarati ovaj "zeleni" poluotok pa krenite na Zvjezdanu, Glagoljašku ili Vilinsku biciklističku stazu.

Biciklističke staze na Kvarneru

Na području Kvarnera dostupno vam je 19 biciklističkih staza. Biciklom možete proći rivijeru Opatija (staza Starim gradovima Liburnije), riječko područje (staza Oko izvora Rječine), rivijeru Crikvenica (staza Pitomim zaleđem crikveničke rivijere) i rivijeru Novi Vinodolski (staza Vinodolskim krajem). Poseban doživljaj prirode pružit će vam 85 km duga biciklistička staza po Gorskom kotaru pod nazivom Velika tura Gorskim kotarom. Biciklističke staze po otocima Rabu (staza Loparom na otoku Rabu), Krku (staza Dolinama i uzvisinama otoka Krka), Lošinju (staza Otokom Lošinjem) i Cresu (staza Hrptom otoka Cresa) nude biciklistima posebne pejzaže, a neke staze kao primjerice na otoku Lošinju namijenje su "mountain bikerima", ali sve staze nude kombinaciju i za iskusne bicikliste, ali i za bicikliste početnike.

Biciklističke staze u Dalmaciji

Na području Zadra dostupno je 19 biciklističkih staza koje uglavnom za podlogu imaju asfalt, ali i makadam i zemlju (npr. staza Benkovac – Skradin, Mirisnim poljima po okolici kraljevskoga Nina, Panorama Zadarskog kanala i predivna obala i mnoge druge). Na području Šibenika postoje 3 biciklističke staze (staza Muna – Mikavica, staza Muna – Zvizdulje, Panoramska staza uz Park prirode Vransko jezero), a na području Dubrovnika na raspolaganju su vam 22 biciklističke staze koje mogu zadovoljiti svačiji ukus (npr. staza Kroz Donju bandu i Konavsko polje, staza Lumbarda, Maslinici, Plava oaza i brojne druge). Želite li poseban doživljaj uputite se na Velebit i okusite njegove brojne biciklističke staze, ili se provozajte Parkom prirode Biokovo.

Newsletter prijava

Unesite e-mail za dobivanje naših novosti

Partner HrvatskaApartmani.HR

Hrvatska apartmani

Izrada internet stranica WEB Marketing - Upravljanje internet stranicama EasyEdit CMS